lauantai 8. tammikuuta 2022

Haamuviivat vaihtuivat pettymykseen

 Ylläri haamuviivan tuoma tunteiden kirjo vaihtui nopeasti pelkkään pettymykseen...


Täällä ei siis mennyt joulu vältellessä raskauden aikana kiellettyjä ruokia ja viiniäkin sai ruoan kanssa juoda. Sain useampana päivänä noita haamuviivoja testeihin ja entisenä himotestailijana tein testejä hyvin monta kappaletta. Viivat eivät kuitenkaan yhtään vahvistuneet, joten tiesin jo siitä, ettei tässä nyt aleta vatsaa kasvattelemaan. Voi kun niin kuitenkin toivoin niiden viivojen vahvistuvan! Menkat alkoivat joitain päiviä myöhässä ja siinä vaiheessa menetin pienetkin toivon rippeet.

Mies lohdutti ihanasti ja ajatuksena on siis ollut nyt alkuvuodesta starttailla vauvan yritystä ihan tosissaan. Foolihappotankkaus on aloitettu ja maca-kapseleitakin löytyy kaapista, kun en voinut ohittaa niitä nettiapteekissa :D Mietiskelin, että pitäisiköhän vehnänalkioöljyäkin tilata jo ja aloittaa heti sen käyttö. Haluaisin maksimoida heti alusta alkaen mahdollisuudet.

Stressiä tässä on aiheuttanut myös synnytyksen jälkeen alkaneet kummalliset välivuodot. Pari kertaa olen gynelläkin käynyt niiden vuoksi ja mitään selittävää ei ole löytynyt. Nyt tässä meneillään olevassa kierrossa välivuoto oli runsaampaa kirkasta veristä vuotoa ja kävin gynellä tarkistuksessa, mutta kaikki edelleen kunnossa. Hän laittoi vuodon ovulaation piikkiin, ja niinhän nuo on tupanneet tulemaan keskivaiheilla kiertoa. Kummallisen runsasta vaan oli ovulaatiovuodoksi! Oli myös huojentavaa kuulla, että munasarjat näyttivät oikein näteiltä ja munasolureserviä löytyy edelleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti