tiistai 25. kesäkuuta 2024

Toinen Letrozol kierto ja vihdoinkin toivottu plussa!

Tuijotan epäuskoisena raskaustestiä. Onko siinä toinenkin viiva! Sydän alkaa hakkaamaan. Tunne ei ole se mitä olin etukäteen ajatellut sen olevan, jos kaksi viivaa testiin piirtyy jonain päivänä. Tuntuu, että päässä lyö vaan tyhjää ja olo on todella epäuskoinen. Minäkö raskaana?


Toiseen Letrozol kiertoon lähdettiin siis tupla annoksella eli Letrozol 5mg kp3-7. Seuranta ultra oli taas kp12 ja nyt nähtävissä oli vasemmalla 14mm johtofolli! Kp15 sain positiivisen ovulaatiotestin ja ovulaatio on tapahtunut oireiden perusteella kp16. Gynen kanssa oli soittoaika kp18 ja hän sanoi, että oireiden ja mittailemieni lämpöjen perusteella ovulaatio on kyllä hyvin todennäköisesti tapahtunut. Hän laittoi lähetteen progesteroni labraan, joka otetaan tiettyyn aikaan ovulaation jälkeen. Itsellä tämä aika olisi osunut juuri juhannukseen, joten sovittiin, että käyn seuraavassa kierrossa. Sain luvan jatkaa Letroja omin päin tulevissa kierroissa, kun on saatu hyvä vaste aikaan.

Ovulaation jälkeen siis lämmöt nousivat hyvin. Normaalisti rinnat/nännit kipeytyvät oviksen jälkeen, mutta nyt tuota oiretta ei tullut. 6dpo tuli ministi tiputteluvuotoa, josta ajattelin, että mönkään meni ja tiputtelu alkaa nyt vain aiemmin, kuin normaalisti. 8dpo alkoi rinnat/nännit kipeytymään, josta toiveet nousi korkealle. Esikoisen raskaudessa olen juuri 8dpo kirjannut rintojen arkuuden oireeksi. Eilen 9dpo alkoi tulemaan lisää oireita: hajuaisti on herkempi, turvotusta, alavatsan lievää juilintaa, nälkä tulee nopeammin ja välillä on ollut ohimenevästi hieman huonohko olo. Ja eilen testiin sitten piirtyikin hailakkaa toista viivaa! Olin ajatellut itkeväni onnesta ja iloitsevani, kun saan positiivisen testin, mutta enemmänkin tosiaan olo oli vain hyvin epäuskoinen ja en pystynyt sisäistämään, että asia voisi olla totta. En uskaltanut yhtään luottaa, että kyseessä olisi oikea viiva. Pelkäsin että onkin vain tosi räikeä viivanpaikka.

Tänään aamulla tein uudet testit ja rfsu herkkä olikin vahvistunut eilisestä ja clearbluen digi antoi tuloksen raskaana! Eli kyllä täällä oikeasti taidetaan olla raskaana! Vaikka en vieläkään pysty uskomaan sitä ja huomaan ajoittain vain yhtäkkiä muistavani, että hei niin tosiaan, mähän taidan olla raskaana. Vielä on niin kovin aikaista, vasta rv3+3, joten mitä vaan voi vielä sattua. Tänään tulikin hieman vaaleanpunertavaa pyyhkiessä vessassa, joka tietenkin pisti huolestuttamaan. Mutta ei auta, kun mennä päivä kerrallaan ja katsoa miten tämän raskauden kanssa käy. Toivottavasti hyvin ja saisimme ensi maaliskuussa vauvan ja sisaruksen esikoiselle ❤️ 


Kävin hamstraamassa kaupasta lisää testejä, joten testailua tiedossa siis tulevina päivinä :D Ja pitää varmaan katsoa, että mitä rajoituksia sitä raskausaikana ruokailujen suhteen olikaan.