lauantai 19. elokuuta 2023

YK1!

 Yksi pieni perheeseen lisää olisi enemmän kuin tervetullut <3


Eli yk1 on startannut koskien toisen pienokaisen yritystä, vihdoinkin pääsin kirjoittamaan tekstin tuolla otsikolla tänne blogiin! Olen niin innoissani ja vitsi, että jännittää miten tämä etenee! Nuvaringistä alkoi taukoviikko viime viikon lauantaina ja tänään teimme esikoisen isän kanssa lopullisen päätöksen, että jätän rinkulan pois. Tänään on kp4 menossa, menkat loppuivat eilen. Foolihappoa on tankattu toukokuusta lähtien. Raskauskeijulle on tehty tilaus ovis- ja raskaustesteistä. En malta odottaa, että pääsen tikuttamaan ovulaatiota ja loppukierrosta toivottavasti jännäämään raskaustestejä!

Taustat tällä yrityksellä ovat vain aivan erilaiset, kuin esikoisen yrityksessä. Olemme nimittäin esikoisen isän kanssa eronneet noin vuosi sitten. Tähän yritykseen siis lähdetään yhdessä, koska toiveena on toinen yhteinen lapsi ja biologinen sisarus esikoiselle. Olemme siis ilmeisimmin kumppanuusvanhempia, kun yritämme yhteistä lasta ilman parisuhdetta? Välimme ovat olleet todella hyvät koko ajan ja jo erovaiheessa puhuttiin tästä mahdollisuudesta koittaa toista lasta yhdessä, vaikka eroamme. Asiaa on siis pohdittu tässä hyvän aikaa ja käytännön asioita on käyty läpi. Vanhemmuus esikoiselle on toiminut todella hyvin eron jälkeen ja pidämme itseämme edelleen kolmen hengen perheenä, vaikka emme sitä perinteisessä mielessä enää olekaan. Vietämme aikaa kaikki kolme yhdessä ja me vanhemmat mietimme ensisijaisesti aina lapsen parasta. Lähtökohdat toisen lapsen yritykselle yhdessä ovat siis kunnossa. Molemmat toivomme kovasti sisarusta esikoisellemme.

Sitten vielä pohdintaa kierrosta! Normaalisti kiertoni on noin 30-32 päivää pitkiä, mutta viime syksynä oli jopa vain 26 päivän kiertoja. Ovulaatiot ovat olleet aiemmin suunnilleen kp17-19 muistaakseni. Luteaalivaihe on ollut 14vrk. Ja nyt tässä välissä on ollut viime joulukuusta lähtien ehkäisyrengas käytössä, joka varmasti sekoittaa kiertoa. Ei ollenkaan ehkäisytarkoitukseen vaan kamaliin pms-oireisiin ja migreeniin. Rinkulasta oli apua kyseisiin oireisiin, joten kauhulla odotan, mitä sen pois jättäminen kropassani aiheuttaa. Nähtäväksi jää tuleeko tästä ensimmäisestä kierrosta jo normaali kierto vai kuinka pahasti kroppa hormonien kanssa sekoilee. 

Mutta siis, tervetuloa seuraamaan hieman erilaista yritysmatkaa, jos joku tänne blogiin eksyy lueskelemaan! Toivottavasti jossain vaiheessa pääsen kirjoittelemaan taas odotustaipaleestakin <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti