lauantai 4. marraskuuta 2023

YK3 ja pitkäksi venähtänyt kierto

 Huhh kun on tämä kolmas yrityskierto aiheuttanut harmaita hiuksia ja stressiä! Pidin tarkkaa kirjanpitoa oireista ja kierron etenemisestä - aivan turhaan, sillä kierto on ollut todella sekava. Tuo kirjanpito jääköön siis luonnoksiin.

Nyt elellään kiertopäivässä 30 ja kierrolle loppua ei ole näkynyt. Olen tässä kierrossa luullut ovuloineeni normaaliin aikaan, luulin myös jo olevani raskaana, luulin että tämä onkin ovuloimaton kierto ja suunnittelin jo terolut kuurin aloittamista omin päin, kun sitä kaapista löytyy. Tänä aamuna vihdoin sain selvyyden missä mennään, kun hetken mielijohteesta tein ovistestin, joka oli yllättäen selkeä plussa! Tämä kierto on ollut osittain melkein kopio esikoisen raskauteen johtaneesta yrityskierrosta (josta olen kirjoitellut tänne blogiin 2018 syksyllä).

Kierto on siis mennyt seuraavanlaisesti:

- Kp12 ovistesti melkein plussa aamulla, en saanut kuitenkaan kunnon plussaa testeihin. Ajattelin, että tässä on sama homma kuin elokuisessa kierrossa, jossa en saanut testeihin kunnon ovisplussaa vaikka ovis ultralla todettiin tapahtuneen. Ovis saatiin hyödynnettyä etupainotteisesti. Oireet olivat lieviä, mutta joitain ovisoireita mielestäni oli: ovislimaa, päänsärkyä, alavatsa tuntemuksia.

- Ajattelin kp13 olevan ovispäivä ja aloitin piinailun tämän jälkeen. Kuvittelin kaiken maailman raskausoireita itselleni, osa varmaan oli ihan todellisia oireita, mutta eivät näin jälkikäteen katseltuna tietenkään raskaudesta johtuvia vaan jostain ihan muusta. Kuvittelin eläväni ajassa 9dpo, kun sain haalean haamun rfsu herkkään puikkotestiin. Tuon haalean viivan sai näkymään kuvaan enkä ollut ainut, joka sen siinä näki. Kuvittelin siis hetken, että olisi tärpännyt. Viivaa ei seuraavana päivänä näkynytkään, joten pettyneenä totesin, että menkkoja tässä odotellaan. En ole koskaan aiemmin saanut rfsu herkällä tuollaista valheellista plussa tulosta. Kp22-24 tuli välillä rusehtavaa pyyhkäisyvuotoa ja kertaalleen haaleaa verta. Ajattelin tämän olevan menkkoja edeltävää tiputtelua.

- Pieni tiputtelu loppui kuin seinään kp25. Menkkoja ei alkanut kuulumaan. Raskaustestit näyttivät negatiivista, muutaman ovistestinkin tein, kun ovislimaa on näkynyt muutamaan otteeseen. Ovistestit olivat negatiivisia. Kunnes tänään kp30 aamulla intuitio käski tekemään ovistestin ja se olikin selkeä plussa! On kyllä todella myöhäinen ovulaatio, en muista koskaan ovuloineeni näin myöhään. Esikoisen raskauteen johtanut ovulaatioplussa tuli kp25, kun kierto oli sekaisin keskenmenon jäljiltä. Mutta ovulaatio kuin ovulaatio, pääasia, että se nyt vihdoin suvaitsi ilmaantua :D Nyt illasta testi oli edelleen selkeä plussa ja ajattelin tikuttaa LH:n laskuun asti.

KP30 aamu: Pregcheck ja One step ovistestit

Tänään on tullut jonkin verran ovislimaa ja alavatsassa on ollut joitain tuntemuksia. Nyt iltaa kohden on alkanut tuikkimaan oikealle puolelle enemmänkin. Toivottavasti ovulaatio nyt oikeasti tapahtuisi! Koitettiin nyt illasta ainakin tämä hyödyntää ja talleteltu on. Joten uusia piinapäiviä kohden, eiväthän ne ole kuin toiset piinapäivät yhteen kiertoon :D Nyt kyllä lupasin itselleni, etten liian tarkkaan ala kyttäämään oireita ja googlaamaan niitä tai liian aikaisin testaile. Tai muuten vaan stressaa kaikkea mahdollista. Nyt on ovisplussa bongattu ja hyödynnetty, kaikki voitava on siis tehty. Mutta sormet ja varpaat taas ristissä, että tärppäisi. Esikoinenkin on alkanut ihan oma aloitteisesti kyselemään, että "milloin äiti sinä synnytät meille toisen vauvan". Voi toivon niin, että jossain kohti päästäisiin kertomaan hänelle iloisia uutisia asian tiimoilta ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti