torstai 9. elokuuta 2018

Vihdoin negaa


Ensimmäistä kertaa ikinä olen helpottunut negatiivisesta raskaustestistä! Negatiivista testiä toivoin jo 3 viikkoa lääkkeellisestä tyhjennyksestä, mutta silloin se oli aika vahva positiivinen. Neljä viikkoa lääkkeellisestä tyhjennyksestä testi näytti vielä hailakkaa plussaa. Ohjeena oli siis kaavinnan jälkeen tehdä 4 viikon kohdalla kotona raskaustesti, että nähdään hcg:n varmasti laskeneen. Halusin tehdä jo testin aiemmin, tänään on pikkasen päälle 3 viikkoa kaavinnasta. Onneksi raskaushormoni on nyt laskenut ja tämän keskenmenon voi nyt todeta hoituneen loppuun. Pitkän kaavan mukaan sitä piti mennä tämän asian kanssa. On tullut kasvettua ja opittua itsestä uusia asioita. Tämä on kyllä vahvistanut minua todella paljon, vaikka vaikeita hetkiä on riittämiin ollutkin. Ja vahvistanut käsitystä siitä, että kyllä minä pärjään enkä vähällä kaadu tai muserru. Tämä on myös vahvistanut meidän parisuhdetta. Hyvin meillä meni jo ennen keskenmenoa, mutta ollaan lähennytty miehen kanssa entisestään. On ollut myös ihana huomata, miten huolehtivainen mies osaakaan olla <3

Nyt en sitten osaa päättää, että teenkö ovulaatiotestejä tässä ennen ekan kierron starttaamista? En usko ovulaation vielä olleen, tänään huomasin liman pikkuhiljaa muuttuvan ovulaation suuntaan. Eli voisikohan ovulaatio olla pikkuhiljaa tuloillaan! Mies on palaamassa reissusta viikonloppuna, joten toivon, ettei ovulaatio ehdi tapahtua ennen sitä. Mikään kiire tässä ei tietenkään ole asian kanssa, mutta en voi sille mitään, että salaa toivoisin heti uuden raskauden tärppäävän... Ja lääkäriltä on "lupa" raskauden yritykseen jo ennen ensimmäisiä kuukautisia. Jos teen ovulaatiotestejä, saatan siitä stressailla jos en saakaan niillä ovulaatiota kiinni ja jos ovulaatio onkin ennen miehen palaamista, saattaa se harmittaa. Mutta toisaalta, jos ovulaatio osuukin ennen hänen paluutaan, en ainakaan turhaan piinailisi mahdollista raskautta, kun tietäisi sen olevan mahdotonta! Ja jos ovulaatio osuisikin hänen paluun jälkeen, menisi ajoittamiset kohdalleen. Tietäisin myös, milloin seuraavat menkat olisi alkamassa eikä tarvitsisi sitä stressailla. Iltaan asti aikaa pohtia tätä asiaa, sillä iltaisin olen aina ovulaatiotestailut tehnyt. Ja huolimatta mahdollisista ovulaatiotestien tuloksista ja oikeista hetkistä ovulaation suhteen, kyllä sitä miestä muutenkin aika kovasti odotan sieltä reissusta kotiin... :) 

Mitäs mieltä olette, onko ihan hullua testailla ovulaatiota heti keskenmenon jälkeen tai onko joku sitä testaillut? Toki keskenmenon toteamispäivästä alkaa olemaan jo kaksi kuukautta, että kyllä tässä on ehtinyt asiaa käsitellä ja mietiskellä sekä valmistautua seuraavaan yritykseen.

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi hiljattain ja paljon on herännyt muistoja tekstejäsi lukiessa. Suuret pahoitteluni keskenmenostasi <3

  Itse testasin ovista ekan keskenmenon jälkeen, vaikka aluksi ajattelinkin että pidetään taukoa. En siitä kierrosta tullut raskaaksi, mutta seuraavasta kyllä (tosin sekin meni kesken). Kaavinnan jälkeen kierto taas meni niin sekaisin, että menkat alkoi yllättäen 20 päivää kaavinnasta eikä ovista tainnut ennen menkkoja tulla ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pahoitteluista <3 kiva, että olet eksynyt blogiini! Minä olen joskus sinun blogissasi käynyt kääntymässä pikaisesti, mutta miksen ole tarkemmin lukenut tekstejäsi!? No nyt aloin korjaamaan tätä virhettä ja lueskelinkin jo ekoja tekstejäsi, pahoittelut myös sinun keskenmenoistasi <3 lueskelen blogisi läpi ja jään seuraamaan teidän matkaa :)

   Mäkin päätin nyt testata sitä ovista, katsotaan miten menee ja ilmaantuuko sitä ollenkaan! Kiitos, kun jaoit oman kokemuksesi :)

   Poista
 2. Itse varmaan testailisin ihan vain senkin takia, että tietää kuinka keho toimii keskenmenon jälkeen. Eihän siitä mitään haittaakaan ole vähän testata jos ei aiheuta stressiä :)
  Hienoa, että vihdoin näyttää negaa ja pääsette keskittymään uuteen yritykseen. Peukut pystyyn <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 ja kiitos mielipiteestäsi :) kyllä mä nyt eilen alottelin sen testailun. Ainakin eilen meni tosi rennosti ilman stressiä, sillä yht'äkkiä havahduin testin teon jälkeen siihen, että ainii pitää se tuloskin tarkistaa :D vielä näytti onneksi negatiivista.

   Poista